Sök recept i bloggen

måndag 21 mars 2011

Kokospanerad fisk med grönsaker


Vispat ägg och kokosflingor med lite mjöl.

Stek på ordentligt.


Grönsaker med bacon, crabsticks och getost. Sorry för bildkvalitén, inte den bästa mobilkameran.

Jag fick för mig att jag ville använda kokosflingor att panera fisk med. Jag har aldrig gjort det, men ni vet - när man har en idé som man bara måste prova finns det inget som stoppar en.

Du behöver
vit fiskfilé, mängd efter personer
ägg
vetemjöl
kokosflingor

broccoli
champinjoner
bacon
crabsticks
getost

ev. potatismos, alternativt blomkålsmos

Doppa fiskfiléerna först i vispat ägg och sedan i kokosflingor blandat med vetemjöl. Stek dem några minuter på vardera sida, i smör. I en annan panna steker du bacon, broccoli, champinjoner och crabsticks (sist, de ska bara bli varma). Lägg grönsakerna i en skål eller nått annat och strö över smulad getost. Supergott, supersnabbt och nytt!